måndagar.

Även fast det har varit måndag idag så har det varit en bra dag! Fast det bästa med måndagar är kvällarna för då vet man att måndagen är snart över och det är närmare helg. Jag tycker egentligen ganska bra om måndagar för att då är det en ny vecka med nya chanser och möjligheter. Nu ikväll så ska jag ha lite måndags mys och kolla klart på en film fast först ska jag plugga lite till ett kemi prov som jag har imorgon. 
 

Oktober

Snart så är Oktober här och jag har så mycket roligt att se fram emot  eller mer slutet av Oktober, jag tror att det kan bli en riktigt bra månad med många roliga saker som händer! har ni något ni speciellt som ni längtar efter i Oktober?
 

 
 

winners never quit

Vad skulle du leva för om du hade allt du någonsin vill ha och ha upplevt alla dina drömmar? 
Att ha drömmar och önsknignar är väldigt viktigt för mig, att ha något att längta efter varje dag, att ha något att drömma om på nätterna, att det finns något som hela tiden finns i mitt huvud och att jag vet mest av allt hur gärna jag vill ha det och hur mycket jag är beredd att satsa för att få det! Det är ganska sjukt men även väldigt häftigt med dom som vågar att ge upp allt dom har för att följa sin dröm. Jag är beredd att ge allt jag har för att få det jag alltid har dröm! 
När den dagen kommer och så hoppas jag att jag har någon som står bredvid mig och håller min hand samtidigt som personen säger "jag vet att du kommer att klara det och nå din dröm, för att jag tror på dig"
Jag tror att många är rädda för att misslyckas och att man ska få höra att man inte kommer att klara det, men då har du yttligare två andledningar till varför du ska lyckas. 
Glöm aldrig bort att du är huvudpersonen i ditt liv och i slutet så kommer du tacka dig själv för allt du har gjort som har fått dig att må bra. Jag tänker aldrig ge upp om det jag vill ha mest i livet! 
 
 

friend

Just nu är jag hemma hos Theres där vi tar lite ego foton, haha. Mitt största problem är om jag ska vara nyttig och äta wok eller om jag ska vara onyttig och äta pizza? vi får se hur det blir!! Ha en bra kväll! 

jag är lyckligare nu

Dom 3 bästa sakerna jag vet är långa kramar av någon man tycker om, att äta sin favorit mat och när något man längtat efter kommer! Det finns så många saker som gör mig lycklig just nu!! 
 

go your own way

 
 

lördag

God morgon! jag har sovit jätte bra och haft en skön sovmorgon. Jag vet inte ännu vad som kommer att hända idag men har lite olika idéer av saker jag vill göra. Ni får ha en bra lördag! 
 
 
 
 
 

friday

Ikväll så ska jag vara hos John och vi ska göra tacos med ett par vänner, hur har eran dag idag varit? min dag än så länge har varit jätte bra, jag har inte haft någon otur alls trots att det är fredag den trettonde. 
Jag lekte lite med johns nya dator förrut, haha..
 
 

the body shop

Igår gick jag förbi en snabbis på the body shop och köpte dom bästa tvålarna, den röda och rosa till mig och den gröna till mamma! 
 

höst

Glad, glad och glad!! Även fast det är långa skoldagar och tidiga morgnar så är jag så peppad på allt, jag vill göra så mycket och tror att den här hösten kan bli riktigt bra! En av dom andledningar kan vara att jag älskar allt som har med hösten, allt blir så mycket mysigare då! 
två bilder från förra hösten.
 
 

lucky

jag så lycklig! 
 

shoes

Dom här skorna tänkte jag bär i höst tillsammans med massa mysiga stickade tröjor!! Skorna kommer ifrån dinsko och kostade 299 kronor.