jacket

Idag på posten fick jag en väldigt efterlängtad skinnjacka!! 
 

morning

God morgon, inatt har jag sovit jätte gott! Nu på morgonen så har jag druckit en super god smootie av blåbär och hallon! 
 

gossip girl

Min favorit serie är gossip girl, det är en serie som jag kan kolla på hur många gånger som helst utan att tröttna! Jag har alla serier så när jag inte har så mycket att göra! 
just nu har jag säsong 5 bortlånad! 
 

school

Jag kom nyss hem från min första dag på gymnasiet, det var väldigt roligt men väldigt nervöst! Har ni börjat i skolan idag? isåfall var det bra? Det blir annat sen när man får det vanliga schemat, vad jag har sett av det så verkar det väldigt bra! 
 
 

tomorrow

Eftersom att det är sista dagen på sommarlovet och skolan startar imorgon så bestämde jag mig för att ha en mysig kväll så jag har grillat i spöregnet, grillat är det bästa som finns så det klart jag måste äta det idag och sen så åt jag lite kräftor till förrätt. Ha en fortsatt bra kväll! 
 
 
 

girls night

Igår när vi kom till Cornelia så gjorde vi ordning dricka och snacks, vi satt ute på hennes veranda i en mysig soffa och pratade massor.
Johanna, jag och Cornelia! 
Sen så gick vi in och lagade mat, kyckling, pommes och sallad. 
Maten var jätte god! 
Efter maten så gick vi på en promenad och fotade lite, mest hoppbilder men lite andra bilder med! 
När vi kom hem igen så åt vi kladdkaka, grädde och jordgubbar! 
Jag hade en jätte mysig kväll med massa skratt och prata, det var en väldigt bra avslutning på sommarlovet! 
 

when I see their happy smiles

Bio igår var inte alls så bra som jag trodde, men det blev en bra kväll ändå! Jag och John åkte hem till honom och sen så kommer några kompisar! Jag kom hem för en stund sedan och ska snart åka iväg igen, jag ska nämligen till Cornelia och sen så kommer två tjejer till, det ska bli super mysigt! 
 
 

blomma

Igår så fick jag en jätte fin blomma av min fina mamma! Den står nu jätte fint på mitt nattduksbord, jag älskar att ha färska fina blommor på nattduksbordet! 

the city that we loved

Jag ska snart åka in till stan med mamma, vi ska gå och kolla lite och köpa lite saker som jag ska ha till skolan sen efter så ska jag gå på bio! Men innan jag åker så tänkte jag visa vad jag har på mig idag! 
 
 

sushi

bild 1,2 och 3 är på sushin som jag, familjen och grannarna har gjort ikväll dock så vågade jag inte prova att äta det då det inte luktade så jätte gott, haha. Istället så åt jag det som är på bilden under, grillat med pommes! När vi hade ätit så badade vi i deras ute bubbelbad. Det var så himla skönt och mysigt så nu ska jag försöka att övertala mamma och pappa att vi också ska ha en såndan. 
Nu så ska jag titta på vänner och sedan sussa, god natt!! 
 

some day I will find a way

 
klänning/ bondelid, klocka/daniel wellington, skor/h&m
 

ice cream

Ikväll så har jag varit på glasscafé, det finns flera olika glassorter att välja mellan och sen finns det så man kan välja banansplit och sånt. Det är väldigt mysigt och man träffar ofta flera olika man känner. 
 

3 favoriter

Jag tänkte börja med en ny sak som innebär att jag skriver om 3 favorit saker t.ex. mina 3 favorit parfymer, favorit jackor, favorit skor. Dom 3 favorit sakerna behöver inte vara något jag har utan kan vara något jag vill ha också!
 
Dom 3 första favorit sakerna jag ska skriva om är parfymer. 
först så är det raspberry från body shop som jag köpte i somras, den luktar väldigt somrigt och just nu är det den jag använder dagligen.
sen så är det dkny den rosa parfymen som jag tycker funkar hela tiden, den luktar väldigt fräsch och gott. 
Min sista favorit är ralph lauren nummer 2, jag har ända sen i våras funderat på att köpa den och ska nog göra det nu i höst. Varje gång jag går förbi en affär som har parfymer så går jag in och luktar på den så snart är det nog dags att den blir min! 
 
 Ni får gärna kommentera vad ni tycker om den här idéen, rolig eller tråkig?

blåbär

Jag kom in för några minuter sen från en 4 kilometers promenad/powerwalk. På eftermiddagen så har jag, pappa och farmor varit i skogen och plockat bär. Jag plockade blåbär medans dom plockade lingon. Nu ikväll så kommer John och sover här sen så vet jag inte riktigt vad som mer händer, det återstår att se. Ha en jätte bra kväll i alla fall! 
jag hittade bästa stället med massa blåbär!! 
mina händer efteråt...
blåbääär!!
 

frukost

God morgon! jag har precis ätit en jätte god frukost med godaste knäckebröd som mamma köpte igår! Vad ska ni göra idag? jag ska plocka lite blåbär och lingon om det finns, min farmor och farfar är här så jag ska umgås med dom. 
 

kläder

Dagen har bestått av shopping, jag köpte: ett linne/ lager157, jeans/h&m och en kofta/ bikbok. 
 
 

vänner

God morgon! sovit gott? det har inte jag gjort inatt, jag har både saknat min pojkvän och drömt en hemsk dröm.
Igår kväll så tog jag moppen och hämtade cornelia sen så åkte vi till julia, vi hade det jätte mysigt och det var roligt att träffas igen. 
Idag så kommer en kompis någon gång på eftermiddagen på fika men innan det så hade jag tänkt att ta en liten springtur. 
jag och cornelia. 
 

h&m

Jag tänkte skicka efter lite saker från h&m som jag kan visa er, det är bara enkla plagg men jag tycker det passar nu i höst. Jag kan dock inte bestämma mig om vilka jeans jag vill ha, vilka tycker ni är snyggast? dom är ganska lika men ändå.. 
 

summertime

 

födelsedagsbarnet

Igår så åkte jag och John hem till honom, vi var med hans familj och sen så var vi hos en kompis i några timmar. Idag när vi vaknade så tog vi det lugnt sen så tvättade vi hans bil, efter lunchen så åkte vi tillbaka till mig för att gå på kalas hos Theres som fyller år imorgon! Nu ska ni få se lite bilder från kalaset!
födelsedagsbarnet! 
massa gott fika! 
jag och mitt allt! 
 
 
 

sjökrogen

Igår kväll så gick jag och mamma först till grannarna och åt kräftor som lite förrätt. Sen så gick vi hem och fixade oss och väntade på John när han kom så åkte vi bort till sjökrogen. När vi kom dit så tog mamma och jag varsin drink, sen åt vi mat och sen efter allt så åt jag världens godaste efterrätt! 
 

cupcakes

Idag har jag bakat blåbärscupcakes och chokladcupcakes, mer än att baka har jag kollat på tv och ätit lunch sen så har inte mycket annat hänt. Senare idag så vet jag faktiskt inte vad som händer, jag har en liten idé men vi får se hur det blir med det. Ha en bra dag! 
 
 

food and games

Köttfärssås & spagetti, yatzy och sockerkaka är vad min eftermiddag än så länge har bestått av. Om några timmar så ska jag troligtvis åka hem till pojkvänen men mer än så vet jag inte ännu. 

nails

På förmiddagen så har jag gjort mina naglar lite fina! Jag tycker att det är väldigt fint med nagelack men målar tyvärr inte mina naglar så ofta som jag egentligen skulle vilja. Men idag så hade jag rosa på alla naglar förutom en som fick glitter på sig. Har ni några fina förslag på hur man kan måla naglarna fint, enkelt och som är lite diskret?
naglarna.
 

sommar, sommar, sommar!

Dagen har bestått av massa sol och bad, jag älskar verkligen att bada! Jag och John var med Theres och hennes familj, vi hade hade väldigt roligt med mycket skratt! Det sista som är kvar av kvällen så ska jag kolla på vänner. 
mobil bilder från idag! 
 

sola & bada

God morgon! Idag ska jag åka iväg till en fin strand som ligger en timme bort. Jag gick upp vid 9 och fixade pastasalad och lite fika. Hoppas ni får en fin och solig dag!! 
min frisyr jag hade när jag var på bal i början av juni.

nashi

Jag har nyss köpt ett nytt shampoo, balsam och inpackning till mitt hår som jag provade för första gången igår och jag är väldigt nöjd med det! Det är nashi argan, förut har jag alltid använt redken extrem och det är toppen bra men det var roligt att prova något nytt!
 

4 augusti

linne/forever21, shorts/gina, klocka/ur&penn, armband/thomas sabo