nothing like us

just nu håller jag på att laga mat och det blir fylld fläskfilé med potatisklyftor och sen ska jag hitta på någon sås till det!! Dagen idag har varit väldigt bra och snart är det fredag!! jag vet inte än vad jag ska göra i helgen men något hittar jag på. 
jag saknar att åka skridskor väldigt mycket just nu på tal om ingenting. 

monki

tröja / monki, strumpbyxor / hm
 
 

As long as you love me

God morgon!! Nu ska jag snart gå till bussen. Då ska jag såklart lyssna på Justin biebers nya album som kom igår!!
En bild ifrån i måndags:


Krångel

igår när jag hade skrivit klart mitt inlägg dock skulle publicera det så slutade internet att fungera.. Så det var därför det inte kom upp något igår. Igår kväll så var jag på jägarexamen och idag så har jag varit hos John!! Vi kollade på modig och jag tyckte den var väldigt bra!! Nu ska jag sova snart, god natt!! och så klart går det inte att ladda kupp bilder...

Hair

Jag funderar på att klippa mig så här: 
 men jag vet inte för jag börjar att få ganska långt hår och jag är rädd för att klippa mig mycket, men vill prova något nytt!!! Vad tycker ni? Ska jag klippa mig så här? Eller spara till ännu längre hår? 

sunday

god morgon, jag kom precis hem från John! Igår så var vi ute med bilen på isen och körde i några timmar, sen på kvällen så träffade jag och John två kompisar, vi kollade på film och gjorde mat, vilket var jätte roligt! Jag ska snart åka bort till min farmor som har fyllt år så vi ska fira henne lite sen imorgon så är det skola igen och på kvällen ska jag bort. En sak jag skulle vilja göra i vecka är att gå på bio och se ego, så vi får se om det blir så!! ha en bra dag!!
ego
en bild från när vi körde på isen! 
 
 

fooood

Vi åkte till stan men var bara där en liten stund. Vi hann också äta lite, jag köpte bara brända mandlar till mig själv. Nu ska jag snart äta!! 
Imorgon så ska jag först baka sen kommer John och vi ska träffa mina kusiner och åka bil på isen. Sen på kvällen ska vi till john och kolla på film och äta lite med två kompisar! 

Friday

God morgon!! Igår efter skolan så var jag och simmade, jag simma 30 min, så idag har jag lite träningsvärk.. Men det är ju skönt då vet man att man har tränat!! Idag efter skolan så ska jag kanske till stan och gå på marknad. Ha en bra dag!!
 

Friluftsdag

Jag har haft en jätte bra dag idag! När vi kom fram så började vi med att åka längdskidor, vi åkte 5 km!! Jag fick däremot stora blåsor på hälarna som svider och gör ont.. 
Sen så åt vi sallad och fikade, dagen gick väldigt snabbt sen så när jag kom hem så duschade jag och tog det lugnt. Jag åkte lite spontant till John och så jag har varit där ikväll, jag saknar honom redan! Nu ska jag så ska jag snart sova. God natt! 
Två bilder från idag:

23

Hej! Nu så sitter jag på bussen på väg mot ånnaboda där jag och tjejerna ska åka längdskidor, fika och mysa! Ha en bra dag!!


Tisdag

God morgon! Jag har sovit jätte bra inatt, om 25 minuter så ska jag börja gå mot bussen sen har jag en hel skoldag framför mig. Ha en bra dag!


glitter

hela eftermiddagen har jag varit med john!! vi gjorde mat och sen åt vi den och panacottan jag gjorde igår. Jag fick en klocka, nalle och en mugg från mitt hjärta. Imorgon efter skolan så måste jag fixa tills på onsdag då vi ska ha frilufts dag! Jag längtar så mycket till helgen nu, även fast det nyss var helg.. haha. 

jag glittrade idag!! och var världens lyckligaste!! 

21 januari

Idag så har jag varit tillsammans med min pojkvän i två år. Tiden går så snabbt, jag kommer så väl ihåg när vi precis träffats och det känns verkligen inte som om det var två år sedan.. Jag är så glad att jag har John!! Han är mitt allt!! 
några bilder på mig och mitt hjärta! 

happy

hej! hoppas ni har haft en bra helg! det har jag haft, helgen den har varit toppen!! jag är så glad så jag vill bara dansa runt! haha, men jag ska snart gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon men innan det så ska jag bestämma vad jag ska ha på mig för kläder imorgon!!
god natt sötisar! ♥ 
 

winter

idag så har jag varit ute hela dagen och kört bil på isen med Anna, Lena och John. Nästa helg ska vi åka mer men då ska vi ha isdäck istället för vanliga däck. Sen efter när vi hade åkt färdigt så åkte vi hem och åt mat och sen så åkte vi och handla och lämna john. När jag kom hem så har jag gjort pannacotta och pysslat lite, just nu så är Theres här och vi pratar lite. 
bild 1: jag, lena och isbilen!! bild 2: en på banan, bild 3: vad jag hade på mig igår kväll, bild 4: hampus som fyllde 4 år! 

god morgon!

god morgon! idag så vaknade jag tidigt så jag har hunnit baka scones till mamma och provat att göra chokladbollar som är nyttiga. Nu ska jag träna! 

grandma

nu är jag hemma och tar det lugnt! det var riktigt mysigt hos mormor och nu är jag proppmätt. Imorgon så ska jag träna, baka och åka på 4 års kalas sen på kvällen så ska jag träffa min pojkvän!
'
en bild från idag.
 

artonde


 
just nu så är jag hemma hos Cornelia, vi har ätit lite mackor och druckigt saft. Senare ikväll så ska jag till min mormor och träffa hela familjen. Idag i skolan så blev jag klar med mitt förkläde på syslöjden, det var nog det ända roliga som hände i skolan. Ha en bra fredags kväll!!

bf

Jag har haft fullt upp igår och idag. Igår så åkte jag först till min mormor och fikade lite sen så åkte jag till stan och mötte mamma. Jag köpte en skidjacka, byxor till det, skidglasögon och ett par vinterskor. Sen när jag kom hem så färgade jag mammas hår, det gick väldigt bra fast det var första gången jag färgade någons hår!! Sen idag efter skolan så åkte jag till John, vi bakade, träffade 2 av hans kompisar och åt. Nu så är jag hemma och ska ta det lugnt och kanske äta lite frukt. 
äntligen blev dom mina!! 
 
 
jag ska fixa bilder på vad jag köpte igår i helgen!! 

my love

Just nuså är jag med john, vi kollar på tv och spelar spel på ipaden! I skolan idag så hände inte mycket, det var väldigt segt! Imorgon så ska jag in till stan och köpa en skidjacka och lite flera små saker. Ha en bra kväll!
en bild på mig och cornelia idag, haha
 
 
 

14 januari

hej! kom precis hem från skolan, idag så hade vi flex dag då man fick jobba med det man behövde, så dagen var välidigt lugn. Jag hade idrott dom två sista passen då jag körde styrka på ena passet och lite vollyboll på andra, vi körde utmaningar i plankan så jag kommer ha träningsvärk imorgon kan jag gissa. Om två timmar så ska jag bort igen sen kommer jag hem runt halv tio. Ha en fortsatt bra dag!! 
bilden är inte tagen idag.. jag glömmer alltid bort att ta bilder under dagarna men ska försöka att bli bättre på det! 

Just do it

Än så länge har jag bara taigt det lugnt idag, men snart så ska jag träna lite. Hoppas ni har en bra söndag!!
några bra tränings citat! 
 

love me like you do

jag håller på med en liten sak som jag ska visa er senare, eller nästa vecka ska ni få se vad jag gör! 
min drömfångare.
 

GG

Idag så har jag tagit det lugnt, haft sovmorgon och varit med john och mamma, det blev en slapp dag idag. Lite senare ska jag kolla på någon film eller gossip girl. Jag älskar GG och tycker att det är den bästa serien, och imorgon så kommer det sista avsnittet att visas... jag fattar inte att det är slut. 
min favoriter i gossip girl!!
och en bild från igår.

Snurra min jord

 
jag tror jag ska ha dom här kläderna på mig imorgon, men jag hinner säkert ändra mig 1000000 gånger innan jag bestämmer mig till slut.. och då brukar det bli dom första jag provade, haha. 

Kiss me like you wanna be loved

Idag i skolan så hade vi profil så vi planerade vad vi skulle göra för något, jag har hemkunskap så vi bestämde vad vi ska laga för mat dom 4 kommande gångerna. Idag så kollade vi även på en film som heter "den osynlige" jag tycker den var bra för att vara en "skolfilm"
Imorgon så ska jag åka bort efter skolan, då jag ska kolla på min bror som har bandy match ute. Så ska jag ha lite picnick där hade jag tänkt, så det blir nog ganska mysigt. 
 
Idag så hade jag en svart tröja och svarta jeans, väldigt tråkiga kläder men i vår skola så är det väldigt kallt...
en bild från idag i alla fall!!

All around the world

Hoppas ni har haft en bra dag, jag har i alla fall haft en jätte mysig eftermiddag/kväll med John. Skolan idag var också ganska bra förutom att vi inte hade någon idrott, jag som var så taggad just idag.. 
Jag funderar ganska mycket nu på vad jag ska gå för gymnasium eftersom att ansökan ska vara inne senast den 15 fabruari!! Mina val är mellan ekonimi och teknik. Men jag kommer nog på vad jag vill gå annars så kan man ändra sig i April som tur är. 
 
Jag är verkligen jätte nöjd med sakerna jag köpte i Stockholm på tal om ingenting.. 
Idag hade jag på mig den här svarta klänningen som jag köpte i stockholm och till den svart strumpbyxor.
och mitt thomas sabo armband!!

I miss our little talks

I morse när klockan ringde så kände jag mig faktiskt ovanligt pigg, haha. Nu så väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan skruva ihop min nya bokhylla. Jag visar bild så fort den är på plats!! När det är färdigt så måste jag plugga lite.. 

Tumblr

Jag kom hem för ungefär en halv timme sedan från John och nu ska jag snart gå och lägga mig och hålla på lite med tumblr. Har någon av er tumblr som jag kan följa? 
Jag har mest insprations bilder på tumblr och såna som jag tycker är söt eller fina. 
om ni klickar på bilden så kommer ni till min tumblr. 
 

I need your love

Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Ikväll så ska jag träffa John och sen så ska jag skruva ihop en byrå om jag hinner. Imorgon så börjar skolan, då får jag träffa vännerna igen och en vän som jag inte träffat på en månad. Så det ska bli roligt. 
Jag & John
 

shopping

klänning från Urban Outfitters.
klänning från H&M 
linne från bik bok. 
tröja från Urban Outfitters. 
 
Sen köpte jag även en svart tröja och örhängen. 
 

sjätte

Nu ska jag snart sova så jag kommer kunna somna imorgon kväll eftersom skolan börjar igen på tisdag. Det kommer bli en rolig men jobbig termin med mycket att göra, alla nationella prov. Det jag ser mest fram emot den här terminen är balen. Förhoppningsvis så har vi inte så mycket mer prov än dom nationella, jag kan i alla fall önska. haha.
Men det kommer bli en rolig vår, jag har några roliga saker planerade som jag ser väldigt mycket fram emot. Som att resa, åka skidor, gå på konsert och vara med dom närmaste. 
en bild från förra våren när jag åkte skidskor i central park i new york! 

DW

 
lite senare i vår så ska jag köpa någon av dom här två klockorna från daniel wellington! 
Vilken tycker ni är snyggast? 
 

room

Jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit bloggat. Just nu så håller jag på att fixa på mitt rum och en uppgift som jag måste göra. Men det som har hänt i veckan, i onsdags och torsdags så var jag i stockholm. I Fredags så hade vi fest för min mamma och igår så fyllde min mamma. 
min jordglob som jag fick när jag fyllde år.
tulpaner.
 
Idag så var jag på Ikea med mamma och kollade lite och köpte ett överkast. Så nu är mitt rum snart färdigt då ska ni få se hur hela ser ut. 
 
 

Shopping

Idag har vi shoppat på Täby centrum och imorgon så ska vi gå på Stockholms stad och shoppa. Jag hitta inte så mycket idag, imorgon blir det mer shopping.


Stockholm

Nu sitter jag på tåg mot Stockholm med Johanna, Cornelia och Maja! Vi är framme om någon timme och då blir det shopping!!


Smile

Idag har jag haft en lugn dag, tränat lite och varit med John. Vi har precis ätit mat och nu så äter dom andra glass. Snart ska vi kolla på tv sen så ska jag packa klart tills imorgon. Ha en bra kväll!


Nyårsafton

Igår hade jag en jätte bra kväll men några av min närmaste vänner, vi åt 3 rätters. Till förrätt så åt vi toast skagen, till huvudrätt så åt vi kyckling och potatisgratäng och efterrätten var panacotta som Maja hade gjort, den var så god så vi åt lite till frukost också. Maja, Cornelia och Johanna sov även kvar så dom åkte hem för någon timme sedan. Jag hade ett väldigt bra slut på 2012 och en bra början på det nya året. 
salladen vi hade till maten som Cornelia gjorde.
panacottan!!
lite fjantbilder.

Nyårsafton

 

2013

GOTT NYTT ÅR!