Bf

Idag så har jag varit hos Theres och John har klippt sig där och så. Nu så kollar jag på baksmällan och ska sova om en stund! Nu ska ni få se en bild på min fina pojkvän.


29

Jag tänkte att ni ska få se lite vad jag har på mig idag, sen så visar jag mer senare idag.


love u

jag har verkligen haft fullt upp den senaste veckan och jag lovar att bättra mig!! Jag tänkte visa min dag i bilder. 
idag har jag varit barbent vilket har varit hur skönt som helst! på rasterna idag så har vi solat lite så lite färg på kroppen har jag förhoppningsvis fått!
sen så har jag varit hemma hos min älskade pajas.
jag har inte tagit så mycket bilder idag inser jag nu men det här är ungefär hur min dag har sett ut. 
 

i like it

Igår så var jag på 3 års kalas sen direkt efter så åkte jag hem till John så jag hade fullt upp hela dagen igår.
Nu så pluggar jag lite för dom två sista proven jag har i grundskolan, woho! och lyssnar på musik. Jag har även huvudvärk så jag ska ta det lugnt resten av dagen.
här är tre till bilder ifrån i fredags.
 

folkrace

så här eller så här hade det sett ut om jag hade kört folkrace.
 
Jag ska nämligen på folkrace idag vilket ska bli väldigt roligt. Bilderna är från när jag var på folkrace förra året! Ha en underbar dag! 

girls

God morgon! Igår hade jag och tjejerna jätte roligt! Först när vi kom till Maja så pratade vi lite sen så gick vi ut på en promenad och fotade lite när vi kom tillbaka så lagade världens godaste mat! När vi hade ätit och pratat och skrattat så bestämde jag, Maja och Cornelia oss för att cykla till en kille i klassen, Lykke åkte tyvärr hem. Vi var inte hos honom. Cykelfärden hem var väldigt mysig och rolig.
några bilder från igår kväll! jag ska få flera bilder sen som jag visar er. 
 

cola

Igår efter skolan så åkte jag in till stan och sen så gick jag till Johns syrras lägenhet. Där åt vi och sen tog det lite lugnt. Runt klockan 18.00 så åkte vi bort mot vart föreställningen var, den var super bra. Vi var där för att kolla på Becca som sjöng och hon var den bästa av dom alla!! Sen kom jag hem vid halv tio då jag bara tog det lugnt och typ gick och la mig direkt. 
Idag så ska jag efter skolan hem till Maja, det ska bli jätte mysigt. Ha en bra Fredag! 
på tal om ingenting, vet ni hur sugen jag är på cola? jag har inte druckit det på en månad!!

free

Har ni haft en bra kväll? det har jag! jag har prov kört moppe, varit en stund hos grannarna. Om någon timme ska jag gå och lägga mig. Sov gott! 

happiness

Just nu är jag så fruktansvärt glad för jag har fått sommarjobb!! Det ska bli roligt att få arbeta lite och tjäna egna pengar. Skolan idag var i alla fall bra, jag var jätte nervös för vi skulle få reda på hur det har gått på nationella i matte men det gick bra. Det som är kvar av denna dag ska jag bara ta det lugnt och plugga lite inför ett prov jag har imorgon. 
Imorgon kväll så ska jag på en föreställning, vilket ska bli jätte roligt. Jag berättar när jag kommer hem hur den var. 
ni får se tre gamla bilder för jag har glömt att ta bilder idag... 

21 maj

Efter skolan så åkte jag till min mormor där jag, john och cornelia fikade lite. Sen så åkte jag och john hem till mig och vi har inte gjort så mycket. Han åkte hem för ungefär 5 minuter sen så nu är det tomt.. 
Jag är grymt sugen på kladdkaka, så jag överväger om jag ska baka en eller vara nyttig och stunta i det.. Vi får helt enkelt se hur det blir. Nu ska ni få se vad jag har haft på mig idag. 


city

Idag i skolan så fick jag reda på att vi slutade två istället för tre vilket var toppen för jag skulle in till stan. Jag åkte till stan med Johanna och Cornelia, när vi var inne i stan så gick vi och kollade lite och jag hittade ett sommrigt linne som jag köpte. Sen så fikade vi och efter det så skulle jag klippa mig. Jag klippte bara bort det slitna och jag blev väldigt nöjd med resultatet, man kan inte se någon skillnad men man kan känna och se hur fräst det blev. 
jag var inte sugen på något sött så jag tog en macka istället. 
linnet.
och sist jag. 
 

U and I

Igår runt 6 tiden så åkte jag till John, vi hälsade på hans mormor och morfar sen åt vi pizza. Lite senare på kvällen så åkte vi till David och var där hela kvällen, det var väldigt roligt! Idag så har jag och min älskling varit hos hans granne och även kollat på the hungergames, det var faktiskt första gången jag såg den och den var väldigt bra! Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket, har ni haft en bra helg? 
 

18 maj

God morgon! jag vaknade precis. Idag så kommer min farmor och farfar och mormor hit så det ska bli väldigt roligt! Sen så tror jag även att jag ska träffa John någonting. Men innan något annat händer så måste jag plugga och äta frukost. Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi senare. 
ett par skor jag köpte för inte så länge sen som jag tror jag inte har visat.

best friends

Jag har haft en jätte mysig eftermiddag och kväll med Maja och Cornelia. Vi cyklade på picnick och med oss hade vi mango, ananas och jordgubbar. Man kunde även gunga där vi var så Maja och jag gungade lite. Vi statt på filten och pratade ganska länge sen när vi kom hem så gjorde vi tacos och åt. Efter vi hade ätit fick vi för oss att vi skulle ut och fota så vi fotade, sen pratade vi bara. Maja och Cornelia åkte hem för ungefär en timme sen och nu tar jag det lugnt bara. Imorgon så förtjänar jag sovmorgon. 
 

fredagsmys

Jag har mina fina vänner här och vi ska nog kanske gå på picnick då jag självklart ska ta med mig kamera. Senare ska vi ha myskväll. Hoppas ni får en bra fredags kväll! 

fly away

Jag kom nyss in från att ha varit ute och solat i en halv timme ungefär, jag hoppas att jag har fått någon färg på kroppen i alla fall!! jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra nu men något finns ju alltid att göra. Skolan idag var helt okej, men det börjar kännas som att det inte finns så mycket kvar att göra och att lärarna inte har någon mer ork.. det har ingen, alla vill ha sommar. Nu ska ni i alla fall få se vad jag har haft på mig idag. 
 
klänning/hm, väska/fjällräven, armband/thomas sabo
 

flower power

Jag kom hem för ett litet tag sen från John, vi satt ute en lång stund i solen och innan det så var vi hos min mormor och fikade lite. Det här veckan har gått otroligt fort, det är torsdag imorgon och sen fredag!! Även fast vi nyss hade ett mini lov så ska det bli skönt med helg, det är alltid skönt med helg. Plus att jag har mitt sista nationella prov imorgon!! I helgen så måste jag plugga och sen så kommer även farmor och farfar, jag ska även träffa mitt hjärta och ha lång sovmorgon. 
Idag så hade jag kjolen jag köpte sist på mig och ett vanligt svart linne. 
 
 

things who make me happy

Jag tänkte göra en lista med lite saker som gör mig glad.
- mina underbara vänner
- min familj
- min pojkvän
- bra musik, och justin bieber såklart.
- när prov har gått bra
- överraskningar, som är posetiva
- när jag gör någon annan glad
- när jag har klarat ett mål
- när jag vet att jag är ledig
- när jag har tränat
- att hitta ett perfekt klädesplagg
- rosor
- att resa
jag och tjejerna.
jag och theres.
ros.
jag, lena och johan.
jag, johan, mamma och pappa förlänge sen.
jag, johan och min morbror också för länge sedan.
mitt hjärta och jag, jag är så normal jämt.
ros.
cornelia och johanna!!
new york, resor.

im so happy

Efter skolan så åkte jag in till stan så gick jag och köpte en macka på subway, den var super god!! Sen så mötte jag pappa för jag skulle åka till en skjutbana utanför stan och göra hagel/grundprov kula. JAG ÄR SÅ GLAD FÖR JAG KLARADE DET WOHO!! nu är jag snart färdig med jägarexamen. Nu ikväll så ska jag bara ta det lugnt och äta lite frukt, och imorgon efter skolan så ska jag åka till min älskling. 
kläderna jag har haft idag och jag som alltid är så seriös.. 

grönsaker

Mina mål/projekt förra veckan var att: inte äta sötsaker, peppa mig själv och göra en gunga. 
- Jag åt inga sötsaker (frukt räknas inte) eller onyttigheter mellan måndag och fredag eftermiddag. 
- jag peppade mig själv lite. 
- och jag började på gungan, den är snart färdig!! 
 
 
Den här veckans 3 mål/projekt är:
- äta mycket grönsasker
- jobba hårt i skolan, så det mest blir färdigt! 
- vara ute mycket
 
 

mango

Jag kollar just nu på mean girls och har ätit mango, mango är absolut en av mina favorit frukter just nu. Jag funderar även vad jag ska ha för frisyr på balen, har ni något tips eller förslag så får ni gärna kommentera!! Jag vet hur jag skulle kunna tänka mig att ha men vet inte än. 

moday

Det har varit en väldigt bra skoldag idag även fast det är måndag! nu är det inte långt kvar, det ska bli både skönt och roligt med något nytt till hösten! Nu så ska jag ta det lugnt ett tag sen så ska jag hitta på något och sen måste jag plugga lite. 
så här ser jag ut idag. 

forever

Jag har haft en jätte bra dag idag. Jag och John och hans familj har varit hos hans farmor där även hans faster med familj var. Vi fick jätte god mat som hans farmor hade gjort sen till efterrätt så åt vi rabarberpajen jag hade gjort. Jag har lekt väldigt mycket med Johns lilla söta kusin Tilde. 
Nu så tänkte jag städa mitt rum, något som inte är så roligt men jag brukar alltid fastna med massa saker när jag städar som brukar sluta med att jag provar kläder eller kollar foton jag har hittat. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men hittar nog på något intressant. 
forever. 
roligaste skämtet i veckan. 
 

sunday funday?

God morgon! har ni sovit gott? jag har sovit jätte bra. Jag gick upp runt halv tio imorse sen dess har jag hunnit äta frukost och gjort en rabarberpaj. Igår kväll så gjorde jag en jätte god ananaspaj, och det bästa är att det finns mer än halva kvar! Jag tänkte ta med mig rabarberpajen till hem till John för jag ska nämligen åka dit om en stund. Igår så kväll så såg jag även en film, jag tycker att det är väldigt mysigt att kolla på film innan jag går och lägger mig så jag passar på nu när jag har varit ledig en längre stund. Nog om det, hoppas ni får en bra söndag. 

as long as you love me

Det var jätte fint ute på ön med alla blommor. Jag har haft en jätte bra dag idag. Jag hade lång sovmorgon och vaknade upp brevid min kärlek sen så åkte vi till affären och sen ut på sjön med familjen. När vi kom hem så gjorde jag mat till alla. Efter maten så sköt vi lerduvor och salongsgevär, vilket gick toppen bra!! Sen åkte min älskling hem och jag målade ett plank. Nu väntar jag på mat och sen ska jag fixa lite efterrätt. 


flowers

Jag och familjen ska nu åka ut på sjön till en ö och fika och ha det mysigt. Jag tänkte även ta med mig karmera så jag kan ta lite bilder för på våren så brukar det vara fullt med vitsippor där så jag hoppas att dom är kvar. 
en bild från när vi var där förra året. 

skirt

jag kom hem från stan för en stund sen så nu tänkte jag visa vad jag har köpt! Och min lunch idag. 
kyckling kebab tallrik! sååå god!!
jag köpte kjolen på bikbok och toppen på hm. dom två armbanden fick jag med på bikbok. 
virkade ballerina från hm. 
världens sötaste trädgårdshanskar från blomsterlandet. 

friday

Det är så skönt att vara ledig en lite längre tid och att kunna gå och lägga sig sent på kvällarna och vakna sent på morgonen! tur att det inte är långt kvar tills det är sommarlov. Nu så ska jag och mamma åka in till stan och shoppa lite. 

han

Nu så ska jag berätta om idag och igår. Igår som kom min älskade prins och hämtade mig efter att han hade varit i skolan, jag lagade mat åt oss och vi åt ihop. Sen hade jag klädångest, men hittade något att ta på mig. Vi åkte hem till honom och jag hade en mysig kväll med han och hans familj. Jag vaknade upp brevid honom, vi åt frukost och sen gick ut i de fina vädret. Han spraylackade och jag målade på stenar, det var roligare än det låter! sen så gick vi och plockade vitsippor så jag kunde göra en blomsterkrans, vilket inte gick så jätte bra men den blev fin ändå! Sen så hade vi det mysigt ute i solen, senare på eftermiddagen kom mamma och moster och hämtade mig. 
kransen jag gjorde av vitsippor. 
favorit klänningen och favorit klockan. 
 
favorit killens keps som jag dekorade med lite blommor! 
 
 

today

Jag kom precis hem ifrån John och ska nu hjälpa pappa med en sak, jag ska berätta för er lite senare om vad jag har gjort idag och igår men så länge så får ni en bild från idag. 
jag skrev på stenar förut idag, för er som inte kan se vad det står så står det wilma <3 john!

summer 13

Här är en liten lista på saker jag vill göra i sommar. 
-resa
-gå på picnic
-sova under stjärnhimlen
-åka till varberg
-åka till stockholm
-bli brun
-grilla mycket
-klara att cykla halv vasan under 2 timmar
-springa 1 mil under 1 timme
-ta mycket fina kort
-vara med vänner
-äta mycket jordgubbar
-gå nattpromenader
-vara glad
-bada i havet
-äta mycket glass
-få ljusare hår
lite bilder från förra sommaren. 

break

God morgon, igår kväll innan jag gick och la mig kollade jag klart på "10 things I hate aboute you" som jag hade sett början på i skolan, det var väldigt bra faktiskt. Det känns väldigt skönt nu att veta att jag är ledig i fem dagar, jag vet inte riktigt vad jag ska göra än men på eftermiddagen så ska jag till John, innan det så tänkte jag faktiskt hinna fota lite ute. Har ni några planer vad ni ska göra under dom här dagarna? det vore väldigt roligt att höra vad ni ska göra men vad som än händer så blir det nog jätte bra! 
jag tycker jag är lite cool att jag har varit utanför hotellet Justin Bieber bodde på i sverige, även fast jag nästan har rört honom... 
ett bra citat. 

sjunde maj

Jag tänkte visa min dag i bilder idag. 
kläderna jag bar idag.
efter skolan så åkte jag, johanna och cornelia in till stan. Vi åt mat på java och kollade runt i lite butiker. 
sen så var vi på bio, även fast det var super bra väder ute. Filmen var BÄST!! 
vi gick över en solig stad när vi var på väg hemmåt. 
till sist en liten bild på mig.
Nu så ska jag kolla på film och mysa, ha en bra tisdags kväll!! 
 

food

Jag bestämde mig förut för att laga mat. Så hemma hos oss så åt vi idag: Italiensk kycklinggryta med soltorkade tomater och baby spenat till det färskpasta. 
under tiden.
resultatet, inte det finaste upplägget men det blev gott!
 

monday

Jag kom precis hem från skolan, jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen men en sak jag måste göra är att plugga lite. Imorgon så ska jag gå på stan efter skolan och även göra en synundersökning. Jag har lite planer inför vad som händer sen på kvällen men vet inte helt säkert än. Här får ni se vad jag har haft på mig idag och så klart så är jag recer snabb så jag hann måla naglarna imorse! min väska var lite full... 
 

mål

Jag har bestämt mig för att ha 3 mål/projekt varje vecka som jag ska genomföra ex. springa 1 mil, eller saker som jag måste göra men inte orkar, sådna saker. Sen på söndagen så skriver jag hur det har gått. Den här veckan ska mina mål vara:
- bygga en gunga.
- inte äta några sötsaker mellan måndag och fredag eftermiddag. 
- vara extra posetiv och tro på mig själv. 
äta mycket frukt istället för fika. 
tro på mig själv extra mycket.

my room

Dagen blev som jag trodde imorse, en hel ute dag. Det var väldigt skönt att vara ute, jag har gjort lite allt möjligt faktiskt. Det bästa med dagen var i alla fall att jag har fått vara med min älskling hela dagen!! 
Jag har även hunnit med att fixa lite fint på mitt rum så nu ska ni får se hur jag har det på mitt rum! 
Det känns inte ens jobbigt att det är måndag imorgon för jag ska bara gå i skolan på måndag och tisdag sen är jag ledig resten av veckan! Hoppas ni får ett riktigt bra slut på den här veckan. 
ena halvan av mitt fönster.
min byrå där tvn står och delar plats med några av mina smycken, man ser även en liten del av min justin bieber hörna.
min klädstång och mitt skrivbord/sminkbord.
det är inte bara mina favorit kläder som hänger på klädstången utan även påsar från mina favorit butiker.
min säng och nattduksbord, man ser även min fina ros tapet. 
detalier på nattduksbordet, ännu mera rosor. 
jag är inte helt färdig än med mitt rum, jag ska ha ett riktigt sminkbord och en matta. Blir man någonsin färdig med sitt rum? 
 

family

Kalaset var jätte trevligt och det var roligt att leka med mina kusinbarn. Efter det var slut så åkte vi och hämtade John. Vi kollade först lite på hockey och åt frukt och bär sen så kollade vi på "på spaning med bridget jones" jag tror den hette så. Idag så ska jag nog vara ute eftersom det är så fint väder. 
bild 1: jag, bild 2: jag och farfar, bild 3: hampus och moltas, bild 4: frukten jag åt igår kväll. 

biggest dream

När ens största dröm går i uppfyllelse är något enormt, det går inte att beskriva. Min största dröm har det senaste året varit att få se Justin Bieber och när jag vann Diamond VIP biljetter så kunde jag inte förstå att det var sant, jag kunde inte fatta att jag skulle se honom. Jag förstod inte att det hänt förens konserten var slut. Jag och Cornelia hade köat hela dagen, från klockan nio på morgonen och träffat massa snälla människor sen när klockan var halv sex så blev vi insläppta i globen, vi fick varsin påse med saker i. Vi var bland dom första att bli insläppta i globen, när vi kom in så stod vi en meter från scenen, jag hade en person framför mig sen var det Justin Bieber. När förbandet hade spelat och vi väntat ännu mer så börjades tiden att räknas ner. Efter nedräkningen så var det en video med en man som talade sen längst upp på scenen så delade sig väggen och ut kom Justin flygande. Konserten gick så snabbt, jag tror aldrig jag kommer skrika mer. Jag var en av dom lyckligaste på denna planet. Jag kan fortfarande efter två veckor inte förstå att det har hänt på riktigt, jag var en meter från min största idol. 
 
 

kalas

Jag ska strax åka bort men tänkte först visa er vad jag har på mig och hur jag ser ut idag. 
klänning / hm, ringar/ hm, strumpbyxor / hm, idag är allt från hm. 
 

4 maj

God morgon! Jag ska snart åka iväg med mamma och morbror till Vingåkers factory outlet och kolla på skor. Jag skulle gärna vilja ha ett par leopard ballerina eller nit ballerina, men jag hoppas att det finns några snygga skor där som passar mig. På efter middagen så ska jag på 2 års kalas. 
det fungerade inte att ladda upp nya bilder så ni får se den här igen.

Sthlm


Tröja/hollister, byxor/bikbok, klocka/regal, solglasögon/ ray ban
Tröjan jag har haft på mig idag köpte jag igår när jag var i Stockholm med klassen, vi var på studie besök det var egentligen därför vi var i Stockholm men vi fick även tid för att shoppa. Jag köpte även skor som jag kan visa vid ett annat tillfälle. Idag i skolan så var det väldigt lugnt, jag har 3 nationella prov kvar sen är det färdigt. För övrigt så gör vi inte så myckete i skolan, när jag kom hem så sprang jag en runda på 6 km. Nu ska jag ha lite mys med mamma och lillebror. Ha en bra fredags kväll!! 

again

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Den här gången så ska jag göra det ordentligt och lägg ner mycket tid! Jag kommer berätta om saker som har hänt när jag inte har bloggat i olika inlägg och saker jag har köpt.