Sportlov

Nu sitter jag i bilen, igår så packad jag sen så kom min älskling. Det ska bli väldigt skönt med sportlov nu!!
Rosorna fick jag av min prins på alla hjärtans dag!


Feb. 14, 2013

Hoppas ni har haft en fin och mysig alla hjärtans dag! Jag har haft en toppen dag, i skolan i dag så bakade vi kärleksmums!! Sen så åkte jag till mitt hjärta. Imorgon så ska jag packa det sista, nästa vecka så kommer det inte bli så mycket blogginlägg men ska försöka så mycket jag kan. Ha det bra!!

 


Alla hjärtans dag

Igår var jag hemma för jag mådde dåligt men idag var jag i skolan och det hände inte så mycket, gjorde ett prov bara. Imorgon är det alla hjärtans dag då jag och tjejerna har bestämt att vi måste ha något rött, rosa eller något med hjärta på oss!! på kvällen ska jag till John! Hoppas ni får en mysig dag imorgon!! 
En bild på Justin! 
 

Todays

Här är kläderna jag har på mig idag!
Linnet / bikbok, tröjan / Gina, byxorna / topshop, klockan / ur&penn


if happy ever after did exist

Jag har varit hemma i ett tag och ska snart ut och fara igen då jag ska på jägarexamens kurs som är varje måndag, men nu är det inte långt kvar, jag är färdig med den teoretiska delen i mars. Imorgon så ska jag in till stan och köpa längdskidor pjäxor och stavar sen så ska jag även köpa en sak som jag tittat på länge nu. Visar imorgon om det inte blir allt för sent. Ha en bra kväll!!
världens bästa!!

1 week

Igår var jag i Västerås med Mamma, Anna, Lena och Moster vi hade jätte mysigt! Vi shoppade och kollade på Lars Wallins klännings utställning. Det var en klänning jag verkligen vill ha, dock så är dom dyra, men man kan ju alltid drömma. Sen på kvällen så åkte jag till John och vi kollade på en film, åt mat och hade det mysigt. Idag så ska jag mest plugga och kolla så jag har saker till nästa vecka. Bara en vecka kvar sen är det LOV! 
mat och fika från i fredags.
en bild på lilla mig.
en väldigt väldigt stor kola kaka.
finaste klänningen!!!
 
 

Hair

Jag klippte mig idag eller igår eller vad man säger eftersom det är en ny dag nu. Så här blev resultatet,


Maränger

maränger jag bakade i torsdags. 


Shoes

Jag vet att det var väldigt länge sedan jag bloggade, men jag har haft fullt upp både i skolan och på fritiden.. Imorgon så har vi vårat andra nationella prov i svenska och jag är inte alls nervös! Sen så ska jag in till stan och lite senare på eftermiddagen så ska jag klippa mig! jag kan inte bestämma mig om jag ska bara klippa det slitna eller någon frisyr.... på lördag så ska jag till Västerås med mina kusiner och imorgon kväll ska jag vara med tjejerna. Nu ska jag göra pannacotta till helgen. 
Ett par skor jagverkligen skulle vilja ha!!! Jagharinga bilder just nu för jag bloggar från ipaden...

Friday

dom senaste dagarna har jag haft fullt upp, idag så var jag och tjejerna i stan och jag tänkte visa vad jag köpte.
Tröja/ bik bok, kjol/ cubus, armband/ bik bok, sen köpte jag också en ring. Bilderna är tagna snabbt så är inte jätte bra!